Shimmering Bronzing Powder Hema

In Blush, Review by Ceetje25 Comments

Een hele tijd geleden liet ik jullie de nieuwe Satin blushes zien van de HEMA. In deze mega review liet ik jullie alle 9 kleuren van de nieuwe (matte) blushes zien. Ook maakte ik nog foto’s van de twee Shimmering Bronzing Powders. Deze had HEMA al in het assortiment, maar zijn van verpakking veranderd. De vorige zaten in een oranje bruin doosje en hadden een bolle deksel.

review Hema shimmering bronzing powder nr 11 en nr 12

In het nieuwe moderne jasje is de deksel plat waardoor je ze makkelijker kunt stapelen. Ik laat jullie vandaag allebei de kleuren zien. Het zijn gebakken bronzers en ik vind ze een klein beetje op planeetjes lijken. Je zou ze dus ook met een vochtige kwast of sponsje kunnen aanbrengen voor een nog intenser resultaat. Maar of dat ook nodig is?

Hema bronzing powder nr 12 en nr 11 review blog

De pigmentatie is van zichzelf al heel erg goed. Het vreemde is wel dat kleur 11 donkerder is dan kleur 12. Dit zou je andersom verwachten. De bovenste is kleur 12. Deze heeft ook een wat duidelijkere planeet vorm (MAC?!) De onderste foto is de donkerdere nummer 11.

Review Hema bronzing powder shimmering glitter mat

ervaring Hema Shimmering bronzing powder review swatches

Er zit best behoorlijk wat glitter in de bronzers. Hier moet je van houden. Om te shapen ga ik zelf liever voor een mattere bronzer, maar tijdens de zomerdagen vind ik een glittertje wel mooi. Ik denk dat deze ook heel mooi kunnen zijn als blush als je een donker getinte huid hebt.  Zoals je bij de swatches zult zien heeft nummer 12 (de lichtse kleur dus) wat meer glitters dan de nr. 11. Misschien zijn het niet perse meer glitters, maar zijn ze wat meer multicolor. Laat het zonnetje maar schijnen en mijn gezicht shinen :)

Foto daglicht:

Shimmering Bronzing powder Hema swatches

Foto flits: 

swatches hema shimmering bronzing powder 11 en 12 review

Ik zal binnenkort nog één van deze bronzers verwerken in een look voor jullie. Ze zijn te koop bij HEMA of in hun webshop en kosten €5,- 

Gebruik jij tijdens de zomer bronzer? Of maakt het jaargetij jou niets uit? 

Ik zou het leuk vinden als je Ceetje.nl volgt via Facebook <3

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeShimmering Bronzing Powder Hema

Comments

 1. Natascha

  Ik ben benieuwd naar je looks! Ik gebruik echt elke dag een bronzer, heb de mijne alleen net vanmorgen kapot laten vallen :( de pigmentatie van deze is wel erg goed, ik ben alleen benieuwd of hij niet te oranje uitvalt?
  Natascha onlangs geplaatst…Nivea In-shower Bodymoisturiser

 2. Sanne Makeupgorgeous

  Om te shapen lijken deze bronzers inderdaad niet zo ideaal. Lijkt mij wel leuk om gewoon als blush op je wangen te gebruiken. Ik doe dit vaak bij bronzers met veel shimmer. Ik ben trouwens al benieuwd naar je look ;) x
  Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Opgemaakt Juni & Juli

 3. Cindy

  Ik ben benieuwd! Ik heb wel een bronzer, maar die gebruik ik vrijwel nooit, alleen als ik een feestje ofzo heb. ‘s Ochtends heb ik daar geen tijd voor, ik blijf liever 10 minuten langer in mijn bed liggen dan dat ik mijn make-up uitgebreid doe hihi. Ik wacht af naar je look!
  Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: Dagje Bergen op Zoom

 4. Alette

  Hoewel bronzer echt wordt gezien als een ‘zomerproduct’, gebruik ik het eigenlijk liever in de winter. Zomers heb ik immers wel een lekker bruin kleurtje en juist in de winter kan ik wel wat kleur in mijn pipse gezicht gebruiken… Om te shapen gebruik ik idd een matte bronzer, maar voor een beetje kleur over het gehele gezicht vind ik een klein glansje/glittertje wel mooi. Deze Hema varianten vind ik er trouwens wel erg oranje uit zien zo op de foto’s.
  Alette onlangs geplaatst…Hema foundations voor alle huidskleuren!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.