Simply Skin – Chocolate facial scrub

In Review by Ceetje16 Comments

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn beste vriendinnetje Silvia (ja klopt, ik ben gezegend met 2 BFF’s !) een heerlijke chocolade scrub. Sil gebruikt zelf zo veel mogelijk producten die dier-, mens-, natuur- en milieuvriendelijk zijn. We maken er weleens grapjes over: Hippy producten die Sil proof zijn:) 

Simply Skin Chocolate indulgence facial scrub

Dit is dan ook niet zomaar een scrub, maar eentje van het merk Simply Skin. Dit bedrijf maakt alle producten met de hand en met de beste en verse ingrediënten .Alle producten zijn SLS en parabenen vrij. En het grootste gedeelte (80-100%) van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.  De producten worden gemaakt en verkocht in Weesp en er zijn nog een paar locaties in Nederland waar ze verkocht worden. En het fijne is dat je ze ook gewoon kunt bestellen op hun site. Maar na het ruiken van deze scrub zou ik zeggen: Ga het in het echie ruiken, want het ruikt zo lekker!

chocolate facial scrub simply skin weesp

Dit is wat Simply Skin over de scrub zegt:

  • Though Simply Skin’s Facial Scrubs produce an abundance of gentle bubbles and foam, they do not incorporate either SLS (Sodium lauryl sulfate) or SLES (Sodium laureth sulfate) which are controversial foaming agents (surfactants) believed to be irritants and possible toxins.
  • In addition, whilst it is necessary, for safety reasons, to include a preservative in products where water (aqua) is an ingredient, I have chosen to avoid using cost effective but controversial Parabens.
  • Its scent is a rich (calorie-free) chocolate fragrance. This scent is also allergen-free, meaning it is free from the 26 allergens which need to be legally declared on a cosmetic product label.

Simply Skin facial scrub

Het eerste wat me opvalt is de geur: Amazing!!!Hij ruikt heel vol en naar chocolade. Hij is heel stevig van structuur. Ik kan zo het potje op zijn kop houden zonder dat er iets uit valt. Als ik m op mijn gezicht aanbreng voelt het heerlijk zacht. Eenmaal aan het scrubben voel ik iets wat ik nog nooit eerder heb gevoelt: Het schuimt, maar heel bijzonder en compact. Alsof ik chocolade mousse over mijn gezicht wrijf. And that ain’t bad at all :) Mijn huid voelt gelijk heel gevoed en zacht. Ik kan maar één minpuntje noemen en dat is dat er wel iets meer scrubdeeltjes (o.a. aardbeienpitjes) in hadden gemogen van mij. Ik denk dat ik volgende keer hem wat langer op mijn gezicht laat zitten en m als maskertje probeer. Verder ga ik deze met heel veel plezier gebruiken, want welke vrouw wil nou niet een chocolade sensatie als srub :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeSimply Skin – Chocolate facial scrub

Comments

  1. Babs

    Ik wilde bijna zeggen, dat ziet er smakelijk uit. Ik heb even op hun website gekeken en die ziet er leuk uit (de Towel dog en de douche Ice cream)… maar chocolade, heerlijk!
    Ik vond deze zin erg grappig:Its scent is a rich (calorie-free) chocolate fragrance. Ideaal :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.