Sleek Face Form Contouring and Blush Palette (Fair)

In Blush, Review by Ceetje24 Comments

Sleek is denk ik wel mijn favoriete budget merk als het gaat om oogschaduwpalettes. Maar ook de Rose Gold blush gebruik ik heel veel. Aangezien ik die een tijdje geleden kapot heb laten vallen (clumsy is my middle name) vond ik dat een mooi excuus om het Face Form Palette te kopen. Daar zit behalve een contour kleur en highlighter namelijk ook een blush in die heel veel op de Rose Gold lijkt. 

review Sleek Face Form palette Fair

Sleek Face Form Fair review Sleek Contouring palette review Review swatch Sleek Face Form Countouring Blush palette

Natuurlijk gelijk een goede vergelijking waard om te zien in hoeverre deze op elkaar lijken (want ondanks dat de losse blush compleet aan gruzelementen ligt gebruik ik hem wel nog steeds) De gouden glans in beide blushes is echt prachtig. Ik heb een warme ondertoon in mijn huid en ga dan ook het hardst op goud. Deze blush alleen al heeft eigenlijk niet echt een highlighter nodig. Ook al lijkt de glans van de Rose Gold wat meer aanwezig dan die in het Face Form palette. Het kan ook zo lijken doordat de Rose Gold wat lichter en rozer is. Op onderstaande swatch zie je links de Rose Gold en rechts de blush uit het Face Form palette. En daaronder de swatches uit dit Face Form palette in Fair variant.

Sleek Rose Gold VS Face Form pelette swatchSwatch Sleek Face Form Fair

De contour kleur vind ik wat lastiger blenden. Ook moet ik eerlijk zeggen dat ik niet echt van het contouren dmv schaduwen ben…. Als ik er aan denk gebruik ik het wel eens om mijn neusbrug smaller te laten lijken. Met nadruk op “als ik er aan denk” want dat ben ik gewoon vergeten bij het maken van de face foto’s. Ik heb de schaduw onder mijn blush en aan de randen van mijn voorhoofd aangebracht. De highlighter is in verhouding met de gouden glans in de blush wat koeler. Vind ik stiekem best een beetje vreemd, maar hey I’m a golddigger dus hoe gouder hoe beter. That’s why I love the Nars Albatross ♥ Ik gebruikte de shine van de highlighter gelijk ook in mijn ooglook, namelijk op mijn wenkbrauwbot en op mijn bewegend ooglid. See what I mean met een wat koelere kleur? 

Contouring and VBlush Face Form palette Sleek on faceHiglighter Bronzing powder Sleek face formFace Form Sleek review

Als ik moet kiezen vind ik de Rose Gold blush toch net wat mooier, omdat ie lichter is en de gouden glans hierdoor wat mooier naar boven komt. Mocht ik nu nog een vakantie gaan pakken en wat bruiner worden gaat het palette weer mee. Al is het alleen maar omdat je een palette voor meerdere doeleindes kunt gebruiken. Het palette is te krijgen bij geselecteerde V&D’s (ik kocht de mijne in Hoofddorp) maar ook bij webshops als The Make Up Spot. Hij kost €13,50.

Heb jij liever een warme gouden glans of een koele zilveren in je make up? 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeSleek Face Form Contouring and Blush Palette (Fair)

Comments

 1. Manon

  Wat is die mooi! Ik hou meer van warme kleuren, terwijl ze zeiden dat koele tinten mij beter stonden haha!

 2. Sanne Makeupgorgeous

  Ik vind de rose gold blush ook net wat mooier dan die uit het palette. ik vind dit verder wel een erg mooi palette. De highlighter vind ik zo prachtig.

 3. Babs

  Ik vind al die blushers en highlighters super pretty bij jou staan. Ik ga er altijd van uit dat ik koele kleuren moet dragen, maar deze winter ga ik echt eens op zoek naar meer goud. Ik hoop onder andere een ietwat matte gouden oogschaduw te vinden :)
  Babs onlangs geplaatst…Een dagje Scheveningen- fotoverslag

 4. Jaimy en Laura

  Wow, mooie glans! Ik heb toevallig vanochtend mijn Rose Gold blush van Sleek erbij gepakt (gebruik eigenlijk altijd Deep Throat van Nars) en ik was even weer positief verrast!

  1. Author
   Ceetje

   Ik merk ook dat als de zon schijnt ik meer naar dit soort glans blushes grijp en in de winter naar matte versies.

 5. Romy

  Ziet er mooi uit! Al denk ik wel dat de tinten iets te ‘fel’ zijn voor mijn hele lichte huid. Maar bij jou staan ze prachtig. Ik postte overigens vorige week een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook wat voor jou?

  1. Author
   Ceetje

   Volgens mij draag ik hier de Chanel Rouge Allure Velvet 37…. Heb er ook een review over geschreven.

 6. Margo

  Prachtig! Sleek is hier altijd heel goed in :) ik hou zelf heel erg van zo’n zilveren glans!

 7. Charlene

  Mooi palette van Sleek!! En mooie foto’s bij je artikelen. Ik struin met veel plezier rond op je blog :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.