Smooch blush Sugar Rush (big bazar tip!)

In Blush, Review by Ceetje22 Comments

In de file staan. Damn ik haat het! Maar laatst kwam ik hierdoor wel in de mooiste Big Bazar winkel ever terecht. Langs de A1 bij Muiden (weet je wel, waar het dus altijd stil staat) vind je het winkelcentrum Maxis. Ik was hier al heel lang niet meer geweest, maar doordat ik op donderdag avond in de file terecht kwam na een heerlijk etentje bij mijn broertje en schoonzus besloot ik de afslag te pakken.

review blush smooch sugar rush big bazar

Dat was een goede keuze, want er was bleek sinds eind juli een hele grote en super mooie Big Bazar bij gekomen te zijn. Ik had er eigenlijk een instavideo van moeten maken. Alles was heel mooi en netjes neergezet. En dan die make up afdeling………Ik liep letterlijk te stuiteren. Anywayzzzzzzz naar het punt waar dit artikel over gaat:

smooch blush sugar rush review

Op de onderste plank lag dit snoepje van een blush. Het merk is Smooch Cosmetics, waar ik persoonlijk nog nooit van gehoord heb. De blush heet Sugar Rush, vandaar de spekjes erom heen  :) Als ik een product review pak ik het er altijd nog even bij. Nog een keer swatchen, de geur, het pigment etc nog een keer extra aftasten. Maar deze review schrijf ik terwijl ik op vakantie ben in Thailand en ik heb de blush niet mee genomen. (Sterker nog ik heb qua make up alleen een mini mascara van YSL mee. Verder niks, noppes, nada. Best trots op mezelf)

budget blush big bazar smooch sugar rush review

Dus ben ik maar even gaan Googlen op het merk om toch weer even dat extra gevoel van deze blush te krijgen. Wat apart is dat ik al googlend op de naam van de blush bij exact dezelfde blush van W7 kwam. Helaas kan ik niet ergens achterop het doosje kijken nu, maar ik weet vrij zeker dat er geen W7 opstond. Terwijl dit merk natuurlijk wel regelmatig bij Big Bazar wordt verkocht. Ik las dat Smooch Cosmetics een redelijk nieuwe merk is dat sinds 2011 op de markt is. Hun motto is: Cosmetics with Sex Appeal. Eens kijken of ze dat kunnen waarmaken :)

review smooch cosmetics blusher sugar rush

De verpakking deed me aan die van Sleek of NARS denken. En dat is een goed teken natuurlijk. De blush kocht ik voor €2,99. De kleur is knalroze met een beetje een koele blauwe ondertoon. Het pigment is echt meer dan goed. Ook werkt hij heel fijn, maar je moet wel oppassen dat je niet op een clowntje gaat lijken en niet teveel op je kwast neemt. Hij heeft op het eerste gezicht een matte finish, maar als je heel goed kijkt zit er een klein beetje shimmer in. 

swatch sugar rush blush smooch

De kleur is best heftig, maar ik hou wel van een opvallende blush. Ik kocht twee van deze kleur (dus houd Ceetje.nl in de gaten als je hem ook mooi vindt) en nog een andere kleur waar geen tester van lag en dus nog een verassing of hij ook zo mooi is als deze. 

review blush sugar rush smooch

Smooch Cosmetics heeft een goede eerste indruk achtergelaten bij mij. Wordt vervolgd….

Durf jij een opvallende blush te dragen of ga je liever voor naturel kleurtjes?

Er lopen momenteel een aantal winacties. Dus wil jij kans maken op een Sleek palette of andere beautyblijmakers? Kijk dan hier.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeSmooch blush Sugar Rush (big bazar tip!)

Comments

 1. Bertine

  wauw wat een mooie blush! ik schreef van de week een artikel over de lipsticks van big bazer, die slechts 99 cent kosten en geweldig zijn! big bazar heeft echt wel goede dingen! deze blush moet ik ook nog even zien te scoren:)

 2. Paola

  Ik hou wel van opvallende blushes en ook deze bevalt me wel! Hier heb ik hem helaas nog niet gezien, maar binnenkort maar eens naar opzoek gaan!
  Paola onlangs geplaatst…Fotd Ladies night

 3. lisa

  Die verpakking heeft inderdaad toch wel vrij veel weg van Nars haha. Maar wat staat deze blush jou mooi! I like :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.