Teeez Spoiled Rich Eyebrow Cream

In Review, Wenkbrauwen by Ceetje13 Comments

Vandaag mijn eerste review van het merk Teeez. En ook gelijk mijn eerste wenkbrauw crème / wax: De Spoiled Rich Eyebrow Cream in kleur Ash Velvet. Ik wilde al een tijdje die van Anastasia kopen, maar deze was steeds op bij mijn Douglas. En toen ik vorige week bij de DA outlet was zag ik een heel segment met Teeez producten.

review teeez eyebrow cream ash velvet wax

Er liggen al een tijdje een paar lipsticks in mijn “nog te reviewen” bak van dit merk. Deze kocht ik vreemd genoeg in een ziekenhuis. Nou ja kocht…. Het was mijn no buy maand toen mijn vriend in het ziekenhuis lag en daar alle Teeez producten met 50% korting waren. En ik mocht wat van hem uitzoeken <3 Behalve in het ziekenhuis en de outlet van DA ,waar ik gisteren over schreef, heb ik het merk nog nergens anders in de winkel gezien. Terwijl het toch een behoorlijk opvallend merk is. De verpakkingen hebben allemaal een soort Ed Hardy  achtige uitsraling. En zo ook de verpakking van deze eyebrow cream.

teeez eyebrow cream spoiled rich ash velvet review

teeez spoiled rich eyebrow cream ash velvet

In een superleuk doosje zit het potje. Ook krijg je er een kwastje bij. Dit zegt Teeez zelf over de wenkbrauw crème : Containing Vitamins E and C for nourishing and anti oxidant benefits, this easy-to-apply, long-lasting eyebrow cream is available in four shades to cover all complexion types. A small measure of this matte cream is all you need to fill, define, and intensify your brows with natural-looking, fade- and smudge-proof color.

review teeez eyebrow wax cream ash velvet color

Er waren vier kleuren te krijgen. Ik koos voor de lichtste Ash Velvet. Zo op het eerste gezicht lichter dan bijvoorbeeld de wenkbrauw poeder en potlood van Catrice. Toen ik een streep op mijn arm had gezet tijdens het swatchen in de winkel zat deze er de volgende dag nog. So good dus voor de longlasting en smudge proof belofte:)  Wel vraag ik me af wat ik in hemelsnaam met Vitamine E en C of anti oxidanten in mijn wenkbrauwen moet.

review teeez eyebrow wax cream spoiled rich ash velvet

teeez eyebrow wax rich spoiled ash velvet review

Dan het gebruik op mijn wenkbrauwen. Ik begon met het bijgeleverde kwastje, maar na één kleine streep besloot ik gelijk een ander kwastje erbij te pakken. Het oranje kwastje is namelijk niet zo fijn. Letterlijk en figuurlijk. Ik kan er niet precies genoeg mee werken. Ik moest even wennen met aanbrengen. Dit is heel wat anders dan een poeder, potlood of gel. Vanaf de binnenkant aanbrengen ging wel goed. Maar naarmate ik meer naar de buitenkant van mijn wenkbrauw ging (en er minder haartjes zitten bij mij) had ik het gevoel dat het een soort waas gaf. Je ziet dit ook op de foto terug. Zelfs na doorkammen had ik het gevoel dat ik nog steeds wat schilfertjes ofzo in zat. Ik weet niet of ik misschien teveel gebruik.

swatch teeez eyebrwo cream rich aspoiled ash velvet

Smudge  proof en longlasting is hij zeker wel te noemen. Om eerlijk te zijn heb ik hem na de eerste keer niet nogmaals gebruikt. Moet ik misschien toch maar wel doen, want ik kan er niet bij dat iets in zo’n mooie verpakking niet goed werkt. Maar het is dus toch de inside that counts. Ik ga hem zeker nog een keer proberen, maar mijn eerste indruk is helaas niet super sterk. Wel een dikke 9 voor de verpakking natuurlijk ;)

review teeez eyebrow cream rich spoiled ash velvet wax

Deze Teeez Spoiled Rich Eyebrow Cream kost  €11,89 wat ik niet heel duur vind. Die van Anastasia kost namelijk 27,958 voor dezelfde 4 gram. Maar dan moet het wel een fijn product zijn natuuurlijk.

Wat is jouw favoriete wenkbrauw product?

Doe jij al mee met de winactie? Maak makkelijk kans op een zilveren ring en oorbellen.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeTeeez Spoiled Rich Eyebrow Cream

Comments

  1. Tamara

    Fleurige verpakking jammer dat het product minder is, want daar is het uiteindelijk wel om te doen. Ik gebruik de Catrice eyebrow set en ik ben er volledig weg van.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.