W7 10 out of 10 eyeshadow palette browns

In Ooglook, Oogschaduw, Review by Ceetje24 Comments

Na het prachtige W7  In the Nude palette waren mijn verwachtingen hoog voor dit W7 10 out of 10 eyeshadowpalette. Er waren twee soorten te krijgen en ik kocht de Browns versie. Het palette heeft veel soorten bruin kleuren in zich die ik veel gebruik. En een mooi afwisseling van shimmer en mat. Dat kan haast niet fout gaan. Kijk je mee?

review W7 10 out of 10 eyeshadow palette

Ik werd laatst een dagje gekidnapped door vriendlief naar Amsterdam. Onderweg naar de MAC store (de mannelijke versie dan, want de meisjes MAC was ik al geweest;) kwam ik een DA drogist tegen op de Leidsestraat. Maar dit was geen gewone, maar een soort outletshop. Oeh wat heb ik me moeten inhouden. YSL Touche Eclat voor een hele goede prijs (waarschijnlijk oude verpakking) en nog veel meer mooi beauty dealtjes. Bijna alle verleidingen heb ik kunnen weerstaan. Behalve dit palette. De prijs van €2,99 moedigde mij alleen maar aan om het palette te kopen. Ze hadden er een heleboel gave merken. Bijvoorbeeld Teeez. Een merk dat je bijna nooit ergens ziet. Daarvan heb ik trouwens ook wat gekocht, maar dat komt later.

review W7 10 out of 10 eyeshadow palette browns

review W7 palette 10 out of 10 browns

Eerst meer foto’s van de mooie bruintinten.  De eerste foto is in daglicht genomen en de tweede met flits. 

W7 10 out of 10 eyeshadow palette browns

W7 10 out of 10 palette browns

En toen was het swatchtime. Meestal hoor je me dingen roepen als: “Wat een pigmentbom! Mijn mond viel open van de kleuren.” Maar toen ik de eerste swatch zette van de lichtste matte kleur dacht ik: “Serieus, zo slecht”. Ik ben er wel 5 keer overheen gegaan, maar het werd er niet beter op. Gelukkig vielen de andere kleuren beter uit. Maar om nou te zeggen dat ze goed gepigmenteerd waren…… nee. De eerste rij zie je (nou ja behalve de eerste kleur, want die zie je bijna niet)op de bovenste en de tweede rij op de onderste foto.

swatches W7 10 out of 10 palette browns

W7 10 out of 10 eyeshadow palette browns (2)

Soms lijkt een oogschaduw slecht als je m swatched, maar valt het op je oog weer mee. Helaas was dat bij deze niet het geval. Ik vond ze heel kruimelig en het koste mij moeite om de kleuren op mijn ogen goed over te laten komen. Deze look heb ik gemaakt met het palette:

look W7 eyeshadow palette 10 out of 10 browns

Nee dit is zeker geen nieuwe favoriet van mij. Dan ga ik liever voor een MUA palette zoals deze. Daar betaal je het dubbele voor  (€5,99) voor maar is het dan ook dubbel en dwars waard. Het palette is geen aanrader, maar de DA outlet op de Leidsestraat zeker wel ;)

Welk oogschaduw palette stelde jou heel erg teleur?

Doe jij al mee met de winactie? Maak makkelijk kans op een zilveren ring en oorbellen.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeW7 10 out of 10 eyeshadow palette browns

Comments

  1. Evy

    De oogschaduw pallet van Max&More viel me flink tegen. De lichte kleuren waren maar heel vaag en ik kreeg het idee dat het er gedurende de dag vanaf ging. De donkere kleuren uit het pallet vond ik wel beter, maar dan had ik aan het eind van de dag een dikke streep op mijn ooglid, waar het dus allemaal bij elkaar is gekomen… Niet fijn…
    xxx
    Evy onlangs geplaatst…Shoplog: e.l.f., Hema & Miss sporty

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.