Lioele Moist Creamy Body scrub Grapefruit

In Scrub by Ceetje9 Comments

Vooral in de zomer vind ik het lekker om mijn lijf goed te scrubben. Het liefst voor ik de zon in ga om zo de dode huidcellen te verwijderen en een mooie egale tint te krijgen. Vandaag laat ik jullie de Moist Creamy Body scrub van het Koreaanse merk Lioele zien.

Lioele Moist Creamy body scrub grapefruit

Van de BB Cream Shop mocht ik deze bodyscrub testen en ik was heel benieuwd naar de geur. Grapefruit either you love it or hate it. De geur van het product doet me heel erg denken aan vroeger. Toen kocht ik altijd de zeepjes van de Bodyshop en de grapefruit geur was echt mijn favoriete. Een zoet zure (ik wil haast zeggen bittere hahaha) geur die me helemaal wakker maakt.

Lioele moisty cream body scrub review review Lioele Body cream washDe fijn gemalen walnootpitten zorgen voor een zachte manier van scrubben en maakt het ook geschikt voor de drogere huid. De vloeibaarheid van de srcub zelf zit een beetje tussen yoghurt en kwark in. Doordat het dus best vloeibaar is kun je het beste onder de straal van de douche vandaan stappen (of voor het douchen jezelf scrubben, daar is het product zacht genoeg voor) anders dan glijdt het van je lijf af. Na gebruik is mijn huid lekker zacht, maar ik merk dat ik nog wel de behoefte heb om een bodylotion te gebruiken.

Lioele body scrub grapefruit review

Alleen het body mist gedeelte snap ik niet helemaal. Een body mist is een soort light versie van een parfum. Dus een lekkere spray die je huid opfrist en lekker laat ruiken, maar niet heel lang blijft hangen. Misschien doelt Lioele erop dat de geur van de body scrub ook na het douchen nog te ruiken is? Dit klopt wel overigens. Waar bij sommige lekkere douchegels (zoals de Lush Snowfairy) de geur na het afdrogen al direct verdwenen is, blijft de frisse grapefruit geur gelukkig wel even hangen op mijn lijf.

Review Lioele body scrub

Door de frisse geur vind ik dit een fijne zomerse scrub. Voor deze grote pot (300 gram) betaal je €15,95 en hij is verkrijgbaar bij de BB Cream shop

Scrub jij je in de zomer meer dan in de winter?

Je kunt nog t/m 1 juli meedoen aan de winactie waarbij je kans maakt op twee zomerse beauty pakketjes.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLioele Moist Creamy Body scrub Grapefruit

Comments

 1. chucky1012

  Klinkt goed!
  Ik scrub mijn huid minimaal 2 keren per week zomers.
  Omdat je dan de dode huidcellen verwijderd en je egaler bruin wordt waardoor na het scrubben sneller bruin wordt van de zon.
  Leuke webshop met veel producten.

 2. Niamh

  Weet je wat ook een lekkere scrub is Cé, als je bruine suiker toevoegd aan je showergel als lichaamscrub of aan je facewash toevoegd als gezichtscrub. Kost bijna niets en heeft het beste resultaat die ik ooit heb gehad van een scrub. Zeker als je, net als ik, een gevoelige huid heb die (bijna) overal allergisch voor is!

   1. Niamh

    Yessssss, heel graag, lijkt mij reuze gezellig. Ik app je wel. X

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.