Bling bling budget ring

In Beauty, Shoppen by Ceetje14 Comments

Dat ik van de Hema houd  zal niemand verbazen. Ik noem mezelf dan ook wel eens een Hemafiel. Naast natuurlijk de make up koop ik ook regelmatig iets van de bijouterie afdeling. Leuke oorbellen zijn mijn favoriet. Maar vandaag moet ik jullie toch echt even mijn nieuwe aanwinst laten zien. Deze prachtige bling bling ring. 

budget ring opaal hema

gouden ring opaal nep hema budget

De bovenstaande foto’s heb ik wat donkerder gemaakt dan normaal, omdat dan de multicolor schittering mooier te zien is. De ring zelf is goudkleurig met een melkachtige kleur steen erin. Dit is natuurlijk geen echte steen, maar hij doet me qua schittering  denken aan een opaal. Ik zag hem op Instagram ook in het roze voorbij komen. Achteraf zag ik dat er op de ring een iniemienie pluisje zat. Dit zit dus niet in de ring, maar is wel te zien op sommige foto’s.

leuke budget ring goud opaal steen hema

Het formaat van de “steen”  is best behoorlijk. Als dit een echte was dan was het echt de master of verlovingsringen geweest. Omdat ik best kleine handen heb draag ik niet vaak grote ringen, maar deze moest ik gewoon hebben. 

nep opaal ring budget witte steen hema

blauwe nagellak met gouden ring hema

En dan nu de reden van het woordje budget in de titel: Hij kost maar €4,95 en is dus te koop bij Hema. Dat kost niet duur;) Ik heb hem niet bij alle Hema’s zien hangen. Deze kocht ik in het filiaal op de Nieuwedijk in Amsterdam.

Waar koop jij je sieraden? Heb je nog goede budget tips?

Ik zou het super lief vinden als je Ceetje.nl volgt via Bloglovin <3

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBling bling budget ring

Comments

  1. Natascha

    Wat een mooie ring! Ik ben ook fan van de ringen van Hema. Juist voor de opvallende ringen die je toch niet elke dag draagt. Ik heb een ring van Hema in het blauw die wel een beetje op deze lijkt.
    Natascha onlangs geplaatst…Shoplog: Miss Etam

  2. saskia

    Hij is echt heel erg mooi! doet me een beetje aan een moonstone denken! (maansteen) heeft ook zo’n multicolour schittering en is ook melkig wittig als je begrijpt wat ik bedoel ;)
    Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.