Born Pretty statement ketting en knuckle ring

In Shoppen by Ceetje13 Comments

Ebay is één grote wir war van verkopers. Soms ben ik op zoek naar iets en voor ik het weet is het 4 uur ‘s nachts en heb ik de meest bizarre producten langs zien komen.  Maar laatst kwam ik op Born Pretty terecht waar ik voornamelijk op hun Jewelry & Accessories afdeling heb gekeken.

kraag ketting goud born pretty necklace collar

Deze online shop heeft echt van alles en lijkt qua aanbod heel erg op Ebay. Alleen is het voordeel dat alles van dezelfde verkoper is. Helaas verdwijnen sommige verkopers op Ebay soms als sneeuw voor de zon. Het fijne is dat Born Pretty Store een eigen website heeft en ook nog eens bijna alles gratis bezorgt.

Kraag wing collar necklace ketting

Dat vroeg natuurlijk om een bestelling. Ik zag zoveel leuke kettingen dat ik mijn vriend om raad vroeg. Hij koos deze retro wings ketting uit. Een mooie stevige statement ketting die een beetje op een kraagje lijkt.  Deze is echt mijn favoriet op het moment en kost $5,99 (€4,50)

Wing feather necklace born pretty store

Ook bestelde ik nog een ring. Ik kon niet aangeven welke maat ik wilde hebben en was dan ook een beetje verbaasd dat het een hele kleine ring was. Hij past bij mij om mijn pink, maar kan natuurlijk ook als knuckle ring. En als laatste draag ik hem nu vaak. Vriendlief vroeg of dat zo hoorde (tja weet die jongen veel ;) want hij vond het wel stoer staan hahaha.  Deze leaves feather ring kost 0,99 (€0,75)

knuckle ring wing gold

wing ring knuckle review born pretty

knuckle ring wing feather gold

En als laatste ging er nog een gekleurde wat kleinere ketting in mijn digitale winkelmandje. Deze kleuren draag ik best veel dus ik denk dat ik hem goed kan combineren. En ook deze ketting was niet duur $2,99 (€2,25)

born pretty store review necklace

sweater necklace born pretty store review

Alle spulletjes had ik met ongeveer drie weken in huis. Mocht je ook wat willen bestellen op Born Pretty met de kortingscode WEQT10 krijg je 10% korting op je bestelling.

Ben jij al bekend met Born Pretty? Of heb je wel eens iets op Ebay besteld?

Ik zou het leuk vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin <3

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBorn Pretty statement ketting en knuckle ring

Comments

  1. Cindy

    Die bovenste ketting, met die vleugels, lijkt op een kraagje. Prachtig! Die zou ik ook wel willen. Het is maar goed dat ik eBay nog niet hebt ontdekt, ik zou er echt heel arm door worden hihi
    Cindy onlangs geplaatst…‘Would you rather’ TAG

  2. Manon

    Ik heb gisteren nog op de webshop rond zitten snuffelen, ik heb ooit een oogschaduwpalette van die webshop gehad van 4 euro en die was verrassend goed, ga ook eens kijken bij de sieraden :) die kortingscode komt zeer goed van pas!
    Manon onlangs geplaatst…Mijn Instagram diary

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.