H&M bronzing powder, blush en mascara

In Beauty, Shoppen by Ceetje19 Comments

Vandaag wil ik jullie een paar H&M cosmetics laten zien. Ik heb al vaker staan kijken bij de make-up, maar er was steeds niet iets wat mijn hart sneller deed kloppen. Totdat ik vorige week een paar mooie producten zag liggen.

H&M bronzing powder en Blusher

Als eerste viel mijn oog op deze mooie bronzing powder. Ik heb helaas geen tijd gehad om swatches te fotograferen voor jullie. Aangezien mijn prioriteit ging naar mijn nagels lakken. Vandaag ga ik namelijk naar de Grazia BeautyBloggers Masterclass. En dan wil je natuurlijk wel strak in de lak zitten;) Maar goed ik dwaal af.  Dan maar even foto’s van de bronzing powder (€3,95)

Bronzing powder H&M

Bronzing powder H&M

Naast de bronzing powder kocht ik nog een blush (€3,95). Ze hadden best veel verschillende kleuren. Helaas is het bij H&M altijd een zooitje met de testers en was de tester van de kleur die mij het mooiste leek niet te vinden. Toch kocht ik de kleur Sugar Coral in de hoop dat deze mooi op mijn wangetjes zou staan.

H&M blush sugar coral

H&M blush Coral Sugar

Als laatste kocht ik nog de Mega Volume mascara (€2,95) De verpakking is in dezelfde neon stijl als de mascarahuls en trok gelijk mijn aandacht. Deze mascara heeft een vrij grote borstel. Ik heb m nog niet geprobeerd en ben heel benieuwd of deze mijn wimpers echt mega volume gaat geven.

H&M mega volume mascara

 

Hebben jullie ervaring met H&M cosmetics? Zo ja, wat vinden jullie ervan?

 

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeH&M bronzing powder, blush en mascara

Comments

 1. Lisa

  Ik heb een basic mascara van h&m. Werkt best fijn! Moet weer vaker h&m beauty producten gaan gebruiken. Hoor er goede dingen over!

 2. Beautydagboek

  Ik heb zelf niet zo’n goede ervaring met oogschaduwpallettes van h&m. De pigmentatie was helaas belabberd :( maar de beauty’s die je gekocht hebt, zien er wel prachtig uit, ik ben benieuwd! Leuk om je vandaag gezien te hebben trouwens!

  1. Author
   Ceetje

   Ik ben ook heel benieuwd hoe ze gaan bevallen. Ja was echt leuk om jou en Marloes te ontmoeten Ik vond het een inspirerende dag :)

  1. Author
   Ceetje

   Die gekleurde mascara’s heb ik ook gezien, maar ik heb er twee van kiko die ik nog steeds moet testen ;)

  1. Author
   Ceetje

   Ik heb net een fotosessie gedaan waarmee ik de producten van dit artikel gebruik en ik kan je alvast zeggen dat ze zeker niet tegenvallen! Houdt Ceetje.nl in de gaten, want ik zal het verwerken in een FOTD :)

  1. Author
   Ceetje

   Hi Esti. I’m really sorry to tell you I don’t have it anymore :( This is an old blogpost. Was it your favourite? Hope you find a similar!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.