January = No buy month

In Shoppen by Ceetje29 Comments

Als eerste allemaal een heel gelukkig 2014. Ik hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad.En dat al jullie vingertjes er nog aan zitten, want dat wordt wat lastiger nagels lakken zonder ;) De eerste maand van 2014 ga ik beginnen met een officiële No buy maand. Ik maak het mezelf niet gelijk ontzettend moeilijk, want het gaat alleen om make-up en verzorgingsproducten.

Oh No ...No Buy Month

Alleen als iets echt op is en ik gebruik het dagelijks, mag ik het kopen van mezelf. Ik vermoed dat dit hooguit een shampoo en een cleansing milk gaat worden. Van alles heb ik eigenlijk wel genoeg of nog een back up stash staan. Het gaat dan ook voornamelijk om make-up en niet om kleding . Wel heb ik met mezelf afgesproken dat als ik een leuk kledingstuk (in de sale) zie ik het wel mag kopen. Ik doe deze no buy month vooral omdat ik de laatste tijd zo ongelooflijk veel make-up heb gekocht onder het mom “voor mijn blog”. Natuurlijk hoop ik dan wat geld over te houden wat ik braaf in mijn spaarpotje zal doen :) Dus januari wordt een No Make-Up Buy Month :)

Wat betekend dit voor jullie als lezers: Nou eigenlijk niet zoveel. Ik heb nog een paar dingen liggen die gereviewd moeten worden, dus dat komt wel goed. Misschien weer eens wat looks en wat outfit foto’s. Ook heb ik stiekem (shame on me) al een ELF bestelling gedaan in de laatste week van December, omdat ik wist dat de No Buy eraan zat te komen. In mijn porto zit ook nog een Douglas en een Rituals cadeaubon, dus mocht ik het niet meer kunnen houden dan ga ik deze gewoon besteden. 

Hebben jullie wel eens een No Buy maand gedaan? Is het goed gegaan?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :) 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeJanuary = No buy month

Comments

 1. Melike

  No Buy.. ja dat gaat mij deze maand wel lukken want ik heb 2 weken lang toetsweek dus iets kopen zal ook niet lukken.

 2. Babs

  Het is zo moeilijk om mijzelf in te houden, vooral als er weer iets in de aanbieding is… maar soms moet je er een nachtje over slapen en dan denk ik vaak… heb ik die nagellak/crème nu echt nodig? En dan is het beter om even mijn hand op mijn heel lege knip te houden ;)
  Babs onlangs geplaatst…Mijn favoriete Beautyproducten van 2013

 3. Cindy

  Veel succes! Ik heb in november een No Buy maand gehouden en in stilte hou ik er deze maand nog eentje. Heb genoeg verzorgingsproducten in huis, zondag nog een hoop kleding gekocht, want zaterdag had ik veel kleding opgeruimd. En eigenlijk wil ik heel dit jaar wel bewuster met mijn kleding om gaan.. Alhoewel ik zaterdag al wat ga drinken met wat meiden, maar dat valt onder het mom van “sociaal” en “voornemen 2014: nieuwe mensen leren kennen” haha.
  Cindy onlangs geplaatst…Dag dag feestdagen!

  1. Author
   Ceetje

   Sociaal geld uitgeven gecombineerd met gezelligheid en goede voornemens mag Cin, je moet niet zo streng zijn voor je zelf ;)

  1. Author
   Ceetje

   Met de juiste voorbereiding (lees super stash en bestelling onder weg;) ) gaat het wel lukken, hoop ik…

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.