New in: Zwarte studs phone wallet

In Lifestyle, Shoppen by Ceetje13 Comments

Een paar dagen geleden liet ik jullie al mijn nieuwe blokhak laarzen zien. Deze draag ik graag tijdens het stappen, omdat ze zo lekker dansen. Als ik uit ga neem ik liever geen tas mee, maar in praktijk werkt dat niet helemaal. En dus loop ik vaak met mijn kleine zwarte vintage tasje. Want hoe kleiner de tas hoe minder ik mee neem. 

portomonnee telefoon zwart goud studs clutch

Het enige wat ik eigenlijk nodig heb op zo’n avond is mijn telefoon, wat geld en mijn pinpas. Soms gaat mijn lipstick ook nog mee, maar aangezien ik vaak een longlasting draag hoef ik daar eigenlijk ook niet eens meer naar om te kijken. En dus vond ik zelfs dat kleine tasje soms nog te veel en in de weg hangen bij het dansen.

telefoon wallet studs goud

Ik ging op zoek naar een leuke portemonnee waar ook mijn telefoon in zou kunnen. Bij smartphonehoesjes bestelde ik al eerder wat en doordat ze heel snel leverde besloot ik hier weer te bestellen.  Je kunt hier ook terecht voor een Alcatel One Touch Pop C9 hoesje of L50 case. Voor mijn Samsung Galaxy S3 mini vond ik er deze stoere zwart met gouden studs telefoon portemonnee .

zwart gouden studs portemonee mobiel telefoon

Dit hoesje is voor veel telefoons van medium formaat te gebruiken.  Mocht je hem als gewone portemonnee willen gebruiken kun je het draagkoord er nog afhalen. Aangezien ik in mijn gewone wallet heel veel pasjes heb is deze voor mij echt alleen voor het stappen. Er is ook een witte en roze variant te krijgen. De uitvoering deed me een beetje denken aan die van Fab. Maar dan is deze iets goedkoper met zijn €34,95.

black gold studs wallet phone

Naast mijn nieuwe laarzen ook een nieuwe wallet om mee te dansen. Ik voel me sexy als ik dans oeh oeh oeeeh;)

Wat neem jij mee als je uit gaat? 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeNew in: Zwarte studs phone wallet

Comments

 1. chucky1012

  Zo schattig en mooi!
  Hahahaha je hebt helemaal gelijk dat als je gaat dansen je niet zo een flinke hobbezak met je mee draagt!
  Leuk geschreven en dit is ook echt een probleem voor alle vrouwen.

  Xoxo

 2. Dineke

  Super handig! misschien moet ik ook maar op zoek naar zoiets. 9 van de 10 keer loop ik met een tas formaat hutkoffer en het enige wat je echt gebruikt is je portemonnee en telefoon.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.