Vakantiefoto op hout

In Uncategorized by Ceetje15 Comments

Ken je dat? Je gaat op vakantie en een paar jaar later realiseer je je dat je nog helemaal niets met je foto’s hebt gedaan. Ja op alle social media kanalen gedeeld met je vrienden. De mooie herinnering staat natuurlijk gegraveerd in je gedachten (en je Facebookwall), maar soms is het wel leuk om een mooie foto te hebben hangen. Dan denk je toch wat vaker terug aan die fijne vakantie.

Foto op hout afdrukken leuk idee vakantie foto afdrukken orgineel

Dit jaar zijn we een paar dagen naar Londen geweest, maar onze laatste lange vakantie was alweer april vorig jaar. En van die vakantie wilde ik graag nog een leuke uitvergroting hebben om op te hangen op een plekje waar je lekker vaak tegen aan kijkt. Aan de foto die we hebben uitgezocht zitten leuke herinneringen. Het was in Egypte bij een prachtige oude tempel. Het was het op het midden van de dag en dus bloedje heet. We waren de enige toeristen die niet aan het schuilen waren voor de hete zon. En omdat er toch niemand in de buurt was hebben we samen de “Walk like an Egyptian”  dans gedaan hahaha.

Ik had een paar jaar geleden al een mooie vakantie foto op aluminium laten afdrukken bij Webprint. Ik houd er wel van als het net wat anders dan normaal is. Nu heb ik de foto op hout laten afdrukken. Het reliëf van het hout zie je nog een beetje door de foto heen en dat geeft een heel stoer effect. Ik heb de foto op whitewash besteld, maar je kunt ook voor onbehandeld hout kiezen.  

eigen muismat ontwerpen logo bedrijfs cadeau

En omdat ik toch aan het bestellen was besloot ik maar gelijk een muismat te ontwerpen. Ik had nog helemaal geen muismat en vooral de “nog te betalen” rekeningen deden vaak dienst als muismat. Op Facebook konden jullie stemmen welk ontwerp jullie het leukst vonden. Er werd massaal voor het ontwerp met de lipstick van Etude gekozen. De kleuren zijn echt zo mooi fel geworden. Ik ben hier echt super blij mee.

eigen ontwerp visitekaartjes afdrukken printen dubbelzijdig logo

En omdat ik toch bezig was besloot ik ook maar alvast nieuwe visitekaartjes te bestellen. Deze heb ik wel vaker bij Webprint besteld en de kwaliteit hiervan bevalt me goed. Ik laat ze dan dubbelzijdig afdrukken met mijn eigen ontwerp.

eigen ontwerp visitekaartjes af drukken printen dubbelzijdig goedkoop

Dit zijn de prijzen van alle producten die ik bestelde bij Webprint:

Foto op hout 30 x 40 cm €29,95
Muismat eigen ontwerp €9,95
Visitekaartjes dubbelzijdig eigen ontwerp ( 99 stuks) €15,95

Mocht je iets van wanddecoratie (foto op hout, canvas, aluminium etc) willen bestellen bij Webprint zag ik dat je nu 20% korting krijgt met de code WPNLDECO3814 (geldig t/m 31 augustus 2014)

Doe jij wat leuks met je vakantiefoto’s? Maak je er bijvoorbeeld een album van?

Ik zou het leuk vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin ♥

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeVakantiefoto op hout

Comments

  1. Emke

    super leuk! en mooi! zelf magi k nu nog niet bestellen maar binnenkort wel. en dan zou ik dit wel willen zo’n visitekaartjes willen ( maar eerst een logo? haha :-p ) ik heb er nu niet echt één het is gewoon een lay-out met mijn blog naar erop :-)
    Emke onlangs geplaatst…Video: weer een vlogweek!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.