Workshop fotografie voor bloggers Pretty Beauty Land

In Uncategorized by Ceetje16 Comments

Vandaag een extra artikel over een super leuke workshop die ik zaterdag heb gevolgd. Patty (van Pretty Beauty Land) en Kevin organiseerde voor de tweede keer een fotografie workshop voor bloggers in Vught. De eerste keer dat ik op haar site zag dat ze dit organiseerde werd ik gelijk al enthousiast, maar het was de afstand die mij tegen hield. Maar toen ik van verschillende kanten hoorde dat het toch echt de moeite waard was, heb ik mezelf opgegeven.

Workshop-groep

Het was echt superleuk om wat meiden te ontmoeten van wie ik hun blog al een tijdje volg zoals Tedje en Milou. Maak ik heb ook een heleboel meiden ontmoet waarvan ik hun blog nog niet kende zoals Stacey, Carlijn, Asmae en Deborah.

Workshop Pretty Beauty Land fotografie

Het gebouw waarin de workshop werd gehouden is een oud kazerne gebouw. Wat echt een hele unieke locatie is om te fotograferen. De dag begon met de basis theorie over je (spiegelreflex) fototoestel. D.m.v. een presentatie van Kevin werd ons uitgelegd hoe we betere foto’s konden maken. Het fijne was dat er hele leuke opdrachten tussendoor werden gedaan om de theorie begrijpelijk te maken. 

pretty beauty land fotografie workshop ceetje

Er werd veel aandacht besteed aan productfotografie, maar Patty gaf ook een heleboel tips over hoe je bv. een ooglook kan fotograferen. Er staat in ieder geval één ding heel hoog op mijn wishlist na deze workshop en dat is de ringlamp die Patty gebruikt voor het fotograferen van looks. Kevin heeft ons ook nog wat basis dingen uitgelegd over photoshop. (Die ik nu natuurlijk gelijk heb geinstaleerd ) 

workshop-foto-garfie-voor-b

Afgelopen maandag ben ik al bezig geweest om te fotograferen met de dingen die ik geleerd heb bij de workshop. Hopelijk gaat dit de kwaliteit van mijn foto’s verbeteren. Ik heb nog wel een aantal artikelen in de planning staan die nog met mijn “oude” manier van fotograferen zijn gemaakt, maar ik hoop dat het jullie over een paar weken gaat opvallen dat de foto’s beter worden :)

Ik ben echt heel blij dat ik deze workshop heb gevolgd. Bedankt Patty en Kevin voor de leuke en leerzame middag! Mocht je het ook leuk vinden om deze workshop te volgen kun je hier klikken voor meer informatie.

Ik zou het leuk vinden als je Ceetje.nl volgt via Bloglovin :)

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeWorkshop fotografie voor bloggers Pretty Beauty Land

Comments

 1. Amanda

  Ik ben heel benieuwd naar de foto’s die je n.a.v. deze workshop heb gemaakt. Misschien kun je het er dan bij zetten? Heb bloggen staat bij mij nu op een iets lager pitje, maar als ik weer volop zou bloggen zou ik zo’n cursus best interessant vinden!
  Amanda onlangs geplaatst…Balenciaga – Rosabotanica

  1. Author
   Ceetje

   Goed idee Amanda. Ik schrijf er bij wanneer het eerste artikel online komt met de nieuwe manier van fotograferen :)

 2. Cindy

  Wat leuk! Ik heb ook een paar maanden geleden een cursus fotografie gedaan, maar dat ging meer over het toestel zelf en niet echt voor een blog. En Vught is voor mij niet eens ver weg, helaas kan ik zondag 23 februari niet :( Dank je voor de tip, ga het zeker in de gaten houden!
  Cindy onlangs geplaatst…Shoplog: Kruidvat en Etos

  1. Author
   Ceetje

   Volgens mij gaat ze er nog wel meer houden. Dus houdt het in de gaten, want het s echt de moeite waard!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.