Xenos desk organizer – I love notes

In Uncategorized by Ceetje19 Comments

Terwijl jullie waarschijnlijk allemaal Sinterklaas aan het vieren zijn, heb ik al mijn cadeautjes al gehad :) Maar dan niet van de Sint , maar een paar dagen geleden voor mijn verjaardag. Van mijn beste vriendinnetje kreeg ik deze super schattige desk organizer van de Xenos. Het is een handig opberg dingetje voor op je bureau. Maar behalve handig vind ik hem ook zoooo schattig. Alle spulletjes die jullie op de foto zien had Jidske (ja  klopt, mijn bff van de hilarische Blindfolded make-up challenge video) er bij gedaan. Volgens mij komen de bloemen pen, hartjes notes en konijnen notitieblokje ook bij de Xenos vandaan.

Desk organizer XenosXenos desk organizer notesXenos desk organizer I love notes

In de Xenos folder van deze week staan een paar van deze desk organizers afgebeeld, maar de prijs kon ik helaas niet achterhalen. Er stonden er meerdere afgebeeld en de vanaf prijs was €7,99. Het mooie van deze is dat mijn notebook precies onderin past. Heeft Jids hem speciaal op uitgezocht <3 Ook heb je ruimte op wat pennen op te bergen in de vakjes en onder het klepje kun je ook nog wat spulletjes kwijt. Ik ben echt superblij met dit lieve cadeau.

Hoe zorgen jullie ervoor dat je bureau netjes geordend blijft? Of is het een lekker zooitje op je werkplek?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeXenos desk organizer – I love notes

Comments

 1. pamela

  hij is echt super leuk!! heel handig lijkt het me niet echt zoveel past er ook weer niet in. maar alleen als decoratie is hij al geweldig!

 2. Marjolein Kucmer

  Ik vind die dingetjes van de Xenos altijd zo leuk en gezellig! die orgenizer is zo cute!

  Mijn bureau.. waar mijn computer op staat hou ik erg zwart en “monsterlijk” helemaal proberen in het design van mijn monster pc te houden… pff niet uit te leggen zeg xD

 3. rosita

  Ah wat handig en schattig om te zien. Ik maak er altijd een rommeltje van, wat weer kriebels geeft om het snel weer op te ruimen.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.